Privacy Statement

PRIVACY STATEMENT Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden

De Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden  (NKvF) verwerkt persoonsgegevens in de ledenadministratie en bij deelname aan verenigingsactiviteiten. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt i.v.m. de uitvoering van de taken die met het lidmaatschap c.q. de deelname aan de verenigingsactiviteiten samenhangen. Persoonsgegevens worden niet zonder toestemming aan derden verstrekt. Leden kunnen desgewenst een opgave ontvangen van de gegevens die in de ledenadministratie m.b.t. hun persoon zijn opgenomen. Op de site van de NKvF staan links naar andere sites. Dit privacy statement is niet van toepassing op deze sites. Geadviseerd wordt per site na te gaan hoe de privacy bescherming is geregeld. De website van de NKvF maakt gebruik van cookies. Deze zijn bedoelt voor het vastleggen van persoonlijke gegevens en bestanden. Hierdoor hoeven formulieren niet elke keer opnieuw worden ingevoerd, en kan gebruik gemaakt worden van de persoonlijke overzichten en collectiebestanden. Statistische informatie m.b.t. het bezoek aan de site leidt niet tot informatie over het surfgedrag van een specifieke persoon. Klachten of vragen m.b.t. de privacy kunnen worden gericht aan de secretaris van het NKvF bestuur. Het e-mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NKvF Versie 201501